ΑΦΙΞΗ ΦΛΟΓΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

                                                                                        

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΤΗ ΦΛΟΓΑ.....ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου έφτασε στο Χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου η φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο. Η φλόγα έκανε στάση και στο Καρπενήσι μιας και ήταν προγραμματισμένο να περάσει και απ τα οχτώ χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας.

Η λαμπαδηδρόμος Βασιλική Κλαουδάτου φτάνοντας στο χιονοδρομικό , παρέδωσε τη φλόγα στη χρυσή Ολυμπιονίκη Αιμιλία Τσουλφά η οποία και άναψε το βωμό. Κατόπιν και μετά από σύντομη εκδήλωση , τη φλόγα παρέλαβε ο Κλεομένης Λάππας και στη συνέχεια την παρέδωσε στο Σωτήρη Παπαχρήστου. Μετά από κάποια χιλιόμετρα τα οποία η φλόγα διάνυσε με αυτοκινητοπομπή , έξω από το Όναρ  , την παρέλαβε ο Σπύρος Καστάνης  για να την παραδώσει τελικά στη χρυσή Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα η οποία και άναψε το βωμό στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου.

Ο δήμαρχος κ. Βασίλης Καραμπάς χαιρέτισε την αφή της φλόγας τονίζοντας  τη σημασία  που το γεγονός αυτό είχε για την περιοχή  και ανταπέδωσε το    χαιρετισμό ο  Αντιπρόεδρος της επιτροπής κ. Ισίδωρος Κούβελος. Ακολούθησε χορευτικό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου.

Η χρυσή μας Ολυμπιονίκης και ιδιαίτερα αγαπητή στους κατοίκους του Αγίου Νικολάου ( είναι γνωστό ότι προετοιμάζεται στην περιοχή μας και μένει στο χωριό αρκετές ημέρες το χρόνο ) Αθανασία Τσουμελέκα , μετέφερε τη φλόγα για πρώτη φορά και ήταν αρκετά συγκινημένη. Έδωσε συνεντεύξεις , και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο για αρκετή ώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης .Το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου ,ήταν κι αυτό εκεί . Οι μικροί μαθητές μας ,συμμετείχαν με ενθουσιασμό , χειροκρότησαν θερμά την αφή  και φυσικά δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν για μια ακόμη φορά με την αγαπημένη τους Αθανασία .